Services & tools

Coffee machine Douwe Egberts

Full service bijvul- en onderhoudsdiensten

Voor het servicen van uw full service automaten beschikt Mastervending over een professioneel team van merchandisers. De Mastervending merchandisers zijn gespecialiseerd in “full line full service vending” = 1 enkele merchandiser voor het aanvullen en onderhouden van al uw full service warmedrankenautomaten, koude drankenautomten en snackautomaten. Mastervending voorziet regelmatige kwaliteitcontroles dewelke worden uitgevoerd door de barista merchandisers.

Vending machine preparation

Technische diensten & installatie

Mastervending beschikt over een professioneel team van meer dan 30 hoog opgeleide techniekers voor warmedrankenautomaten, koude drankenautomaten en snackautomaten. 95% van de technische interventies kent een “first time right” oplossing.

De opstart van nieuwe full service projecten is de verantwoordelijkheid van ons eigen professioneel, perfect uitgerust en flexibele installatieteam.

Mastervending full service

Telemetrie

De toestellen van Mastervending zijn vandaag online via de allernieuwste telemetrie. Mastervending volgt zo de volumes en eventuele technische problemen van uw full service automaten van op afstand en in realtime op.

Cashless payment

Betalingssystemen

Mastervending biedt zowel cash als cashless betaalsystemen. Voor cashless betalingssystemen biedt Mastervending u tal van mogelijkheden. Cashless betalingen kunnen zo bijvoorbeeld via uw smartphone, door het gebruik van uw persoonlijke bedrijfsbadge of met uw persoonlijke bankkaart.

Nood aan een cashless oplossing op maat? De mogelijkheden van de Mastervending Wallet App zijn zeer breed. Het systeem combineert een privé wallet dewelke eveneens een B2B-wallet integreert. De B2B-wallet kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor x-aantal gratis consumpties per dag, kortingen op bepaalde producten, gratis consumpties voor vergaderingen of bezoekers , …